Vyhledávání
Hledání Ukryj wyszukiwarkę
Top značky které stojí za to koupit ve výprodeji Moliera 2
Kenzo

Pokud máte rádi módu, máme pro Vás fantastickou zprávu - náš finální výprodej je ideální příležitosti na nákup nadčasových a univerzálních modelů přímo ze sbírek světových návrhářů. Hledáte elegantní šaty na svatbu, letní šaty, klasické (nebo odvážnější?) lodičky na jehlovém podpatku, sportovní sneakersy nebo sportovní sadu ideální pro cvičení? Nyní máte možnost vše koupit za fantastickou cenu - se slevou až -50%. Nezapomeňte se podívat na nabídku top návrhářů v našem výprodeji.


Top značky ve výprodeji - Alexander McQueen

 

Tuto značku není třeba nikomu představovat! Proslulý svou temnou a nekompromisní estetikou módní dům vytváří sbírky pro sebevědomé, odvážné ženy, které si rády hrají s módou. Charakteristickým motivem značky Alexander McQueen jsou lebky, často se objevující na pozadí bujné vegetace - zvláště oblíbených Alexandrem růží.

Nyní si můžete koupit produkty Alexander McQueen se slevou 50% (PODIVEJTE SE >>). Najdete zde mimořádně široký výběr oblečení, obuvi a doplňků pro různé příležitosti. Pokud plánujete slavnostní večírek a hledáte perfektní šaty, podávejte se na nabídku značky McQueen. Šaty od Alexandra McQueena se vyznačující asymetrickými střihy, které dokonale zdůrazňují postavu. Jsou vyrobeny z velmi odolných materiálů nejvyšší kvality - např. vlny a hedvábí. Na druhé straně, milovníkům sportovního stylu se určitě budou líbit klasická bavlněná trička nebo kalhoty od Alexandra McQueena.
 


Alexander McQueen


Alexander McQueen


Top značky ve výprodeji - Alexander Vauthier

 

Milovnicím pařížské haute couture budou vyhovovat luxusní produkty značky Alexandre Vauthier (PODIVEJTE SE >>). Alexandre Vauthier celá léta budoval svou značku, nejdřív se školil pod vedením nejvýznamnějších módních ikon - Thierego Mugler a Jean-Paul Gaultier. Dnes, pod svým vlastním jménem, vytváří zajímavé sbírky plné ostrých asymetrických střihů a cenných materiálů, do kterých se zamilovaly návštěvnice červených koberců. 

 

Působivá letní kolekce Alexandre Vauthier je nyní k dispozici v našem obchodě se slevou -40%. Pokud hledáte šaty na svatbu nebo máte naplánovanou slavnostní večeři, podívejte se na nabídku značky Alexander Vauthier. Můžete si vybrat nadčasové černé mini šaty s dlouhými rukávy a hlubokým výstřihem nebo přiléhavé bílé šaty s hlubokým výstřihem - ideální na svatbu, nebo bláznivější, růžové s drapováním. Pokud hledáte oblečení do kanceláře, máme pro vás perfektní nabídku - klasickou bílou košili s mašli, která je dostupná za něco přes 10000 CZK (PODIVEJTE SE >>).
 

 


Alexandre Vauthier


Alexandre Vauthier


Top značky ve výprodeji - the Marc Jacobs

 

Náš výprodej je také skvělou příležitosti na nákup kultovních kabelek a doplňků od Marca Jacobse. Marc Jacobs je považován za jednoho z nejvýznamnějších amerických návrhářů 21. století. Proslavil se odvážnými, barevnými kolekcemi a bezprecedentními přehlídkami, kterými okouzlil módní rebely. Influencery z celého světa milují vícebarevné kabelky Snapshot, kabelky The Editor, Ideální pro cestovní kabelky The Tote Bag  a nejmódnější modely této sezóny The Pillow.

 


Zielona marynarka z guzikami Balmain TF17110V093 7UACzarna spódnica mini z guzikami Balmain TF04309K063 0PA

The Marc Jacobs


Plisowana spódnica w kolorze białym Balmain TF04476K078 0FABiała marynarka z wełny Balmain TF07110167L 0FA

The Marc Jacobs


Top značky ve výprodeji - Isabel Marant

 

Isabel Marant (PODIVEJTE SE >>) je zastánkyni oblíbeného pařížského stylu. Návrhářka je proslulá svými romantickými a nonšalantním kolekcemi v boho stylu, které vypadají rafinovaně bez ohledu na věk a postavu. V její produktech najdeme hodně smyslných krajek, lehkých volánů a nebanálních potisků, z nichž všechny jsou vyrobeny z odolných, vysoce kvalitních materiálů, které jako celek tvoří krásnou stylizaci. 

 

Ze zlevněné kolekce Isabel Marant si zvláště zaslouží Vaši pozornost lehké vzorované letní šaty, které elegantně zdůraznit přednosti Vaší postavy. Podívejte se také na krátké, vícebarevné šortky ideální na pláž a pro slunečné dny ve městě. Outfit doplňte efektními koženými botami v klasické hnědé barvě nebo s barevnými aztéckými vzory, které spolu s kraťasy a kloboukem vytvoří jednotný look jako z Divokého západu.
 


Beżowy kombinezon z jedwabiu Tacaia Isabel Marant CB0276-20E020I 23EC

Isabel Marant


Isabel Marant


Top značky ve výprodeji - Kenzo

 

A konečně, něco pro milovnice streetwearu - produkty kultovní značky Kenzo teď najdete v našem výprodeji až -40% (PODIVEJTE SE >>)! Značka proslulá svým sportovním a městským stylem je oblíbená mezi obyvatele nejmódnějších hlavních měst na světě od Milána po Tokio. Ve výprodeji Kenzo najdete sportovní mikiny s kapucí nebo bez kapuce, často zdobené grafickým logem značky. V nabídce Kenzo věnujte pozornost také sportovním topům a legínám, které se dokonalé hodí na posilovnu, běhaní nebo na kolo.  Podívejte se také na nabídku kabelek - v sortimentu Kenzo najdete jak sportovní, poloprůhledné vaky, tak i malé kabelky Kandy připomínající vícebarevné bonbóny.


 Kenzo

Kenzo


To samozřejmě není všechno - náš finální výprodej zahrnuje téměř 100 světových značek, do kterých se zamiluje nejedna milovnice současných trendů. Podívejte se na náš výprodej - garantujeme, že zde najdete skutečné perličky za mimořádně výhodné ceny!

doporučené příspěvky