Vyhledávání
Hledání Ukryj wyszukiwarkę
Nejdůležitější trendy na sezónu podzim-zima 2020/2021
Isabel Marant

Na začátku roku, kdy návrháři ukázali své kolekce na novou sezónu, nikdo nečekal takové náhlé změny v našem vnímání světa. Ve sbírkách prezentovaných na přehlídkových molech na sezónu podzim-zima 2020/2021 nejsou vidět žádné přímé odkazy na realitu pandemie. Situace spojená s lockdownem výrazně zrychlila změny ve světě módy, které se očekávaly již několik let. Designéři se začali bouřit proti sezónnosti trendů a nabízení tak velkého počtu sbírek ročně. Je to jasně vidět na posledním příkladu: nabízená o půl roku dříve kolekce podzim-zima (a pravděpodobně navržená o rok dříve) nemohla předvídat sociální změny, ke kterým došlo za tak krátkou dobu. Už teď roční počet přehlídek z pěti na dvě snížily takové módní domy jako Gucci, Saint Lauren, Dries van Noten a Giorgio Armani.

 

Podívejte se na nové trendy s rezervou. Těžko říct, zda letos na podzim bude příležitost obléknout si plesové šaty nebo zda kožené kalhoty opět nenahradíme pohodlnými tepláky. Budeme to bedlivě sledovat. Připravili jsme stručný průvodce po trendech na podzim a zimu 2020/2021, které si můžete koupit v internetovém obchodě na Moliera 2!Podívejte se na nové trendy s rezervou. Těžko říct, zda letos na podzim bude příležitost obléknout si plesové šaty nebo zda kožené kalhoty opět nenahradíme pohodlnými tepláky. Budeme to bedlivě sledovat. Připravili jsme stručný průvodce po trendech na podzim a zimu 2020/2021, které si můžete koupit v internetovém obchodě na Moliera 2!


Trendy podzim-zima 2020/2021 - Červené korálky
 

Láska, vřelost a vášeň - červená je barva intenzivních dojmů. Červená je v čínské kultuře symbolem štěstí, v naší - atributem síly, moci, nadvlády a energie. Můžete si být jisti, že v červeném oblečení budete přitahovat pozornost od okamžiku, kdy se objevíte na určitém místě. Je to také proto, že červená barva na nás působí nejvíce ze všech barev: povzbuzuje, stimuluje, přitahuje pozornost. 
 
Červená barva, jako atribut krále dominuje na letošních podzimních molech - modelky ji nosily mimo jiné na přehlídkách Alexander McQueen. Milovnice sportu se zamilují do červené mikiny s logem Kenzo (PODÍVEJTE SE >>) zatímco pro chladné podzimní dny se bude dokonalé hodit červený svetr s pouzdrovými rameny od Isabel Marant (PODÍVEJTE SE >>). Outfit doplňte vhodnou kabelkou v červené barvě - burgundskou kabelkou Kira od Tory Burch (PODÍVEJTE >>) nebo Snapshot of The Marc Jacobs v červené verzi colorblock (PODÍVEJTE SE >>).


Červená mikina s logem Kenzo PFA62SW8214MD 17Červený svetr Isabel Marant PU1256-20P041I 70RD

Kenzo, Isabel Marant


 

Burgundská kabelka přes rameno Kira Chevron Tory Burch 64963 609Kabelka Snapshot Small The Marc Jacobs M0014538 937

Tory Burch, The Marc Jacobs


Trendy podzim-zima 2020/2021 - Všechny odstíny nude
 

Na rozdíl od živé a intenzivní červené barvy návrháři propagují elegantní béžovou a všechny její odstíny - ne vždy tak zřejmé, jak by se to mohlo zdát. Podobně jako v kosmetickém průmyslu, svět módy rozšiřuje koncept nude o všeho druhu podtóny, a vyhovuje tak všem pokožkám a barvám pleti. Letos na podzim se nosí barvy cappuccino, piškot, karmel a amaretto. Nude oblékáme od hlavy až k patě: v podobě kašmírových roláků, pohodlných cigaretových kalhot, oversizových trenčkotů a zeštíhlujících štíhlých nohy vysokých podpatků. 
 
Odpovědi na požadovanou sportovní elegance v verzi nude jsou návrhy Isabel Marant a Kenzo. Klasická světle béžová mikina s logem Kenzo (PODÍVEJTE SE >>) a pohodlný svetr s rolákem Isabel Marant (PODÍVEJTE SE >>) okouzlí svým přesným zpracováním. Outfit doplňte oblíbenými mezi infunecerkami, pohodlnými teniskami ekologické značky Veja (PODÍVEJTE SE >>).


Béžová mikina s kapucí Kenzo PFA52SW771962 03Béžový svetr s rolákem Isabel Marant PU1381-20A041I 90BE

Kenzo, Isabel Marant


Béžové sneakersy SDU Veja RRW012364 WHITE/BLACK/NATURALSneakersy Rio Branco Veja RBW012382 WHITE/PIERRE/NATURAL

Veja


Trendy podzim-zima 2020/2021 - Matrix

Několik desítek let móda a popkultura předpovídají svět budoucnosti - obklopen neviditelnými kabely inovativních technologií, postavených člověkem od nuly. Oblečení přímo z Matrixu již dlouho inspiruje designéry a na molech dominuje kůže (nutně v verzi eko !), a v této sezóně dokonce intrikující, smyslný latex ve verzi total-look. Kůže v nadcházející sezóně je - nejen černá a hnědá, ale také barvená ve všech možných odstínech - mimo jiné horká červená. 

Najdete v našem sortimentu koženou sbírku od Isabel Marant: charakteristické pro značku kožené šaty (PODÍVEJTE SE >>) a pohodlné kožené kalhoty  (PODÍVEJTE SE >>) a také módní v této sezóně "kabelky-polštáře" vyrobené z ekologické, veganské kůže od Themoire (PODÍVEJTE SE >>).


dámské šaty Drea značky Isabel Marant RO1773-20A006I 01BKkalhoty Duard značky Isabel Marant PA1720-20A006I 01BK


Černá kabelka Bios Themoire TMF20BN1 BLACKBéžová kabelka Bios Themoire TMF20BD6 MUSHROOM

Themoire


 

Móda je pro nás zábavou, forma uměleckého vyjádření, rozptýlením a uvolněním - teď v této době si to užíváme ještě více. Doufáme, že jsme vás vyzvali k experimentování - a my se loučíme s létem a vstupujeme rovnou do nové sezóny!

doporučené příspěvky