Vyhledávání
Hledání Ukryj wyszukiwarkę
Co stojí za to si koupit v letním výprodeji Moliera2.cz?
For Love & Lemons

Červen je jedním z našich oblíbených měsíců, hlavně díky rozkvétající přírodě a nevyhnutelně se blížící dovolené. Začínáme plánovat dovolenou tím, že balíme do kufru své oblíbené šaty, žabky a plavky. Milujeme také červen z jiného důvodu - je to čas letních výprodejů ve známých kamenných a online obchodech. Propagační akce ovládly jak řetězce, tak luxusní butiky- oficiálně výprodejové šílenství začalo!
 
Určitě Vás zajímá, jak moudře nakupovat ve výprodejích? Koneckonců, nižší ceny způsobily zmatek mezi některými zákazníky. Často lákaní slevami, kupujeme příliš mnoho věcí, které pak nenosíme - ty pak zůstávají v našich skříních po měsíce, aby nakonec skončili v koši. Nyní se toho hodně mluví o smart shoppingu a ekologickému přístupu k módě. Nejde jen o nákup oblečení a doplňků z obnovitelných materiálů, ale (především!) o promyšlené nakupování. Stojí za to kupovat vysoce kvalitní oblečení vyrobené z přírodních trvanlivých materiálů, které budou vypadat „jako nové“ i několik dalších sezón.
 
Proto výprodej je ideální příležitosti na doplnění svého šatníku - značkové oblečení vyrobené z ušlechtilých materiálů (jako je hedvábí, kašmír, vysoce kvalitní bavlna, len, přírodní kůže, rafie) lze nyní koupit za mimořádně výhodné ceny. Aktuálně v našem internetovém obchodě Moliera 2 slevy na kolekci jaro-léto dosahují až -30%! Připravili jsme pro Vás malý návod, co stojí za to si koupit v naši výprodeji - jedná se o kvalitní kusy známých značek za nižší cenu, které dokonale zapadají do současných trendů a určitě Vám budou dlouho sloužit.



Letní výprodej Moliera2.cz - Šaty
 
Šaty jsou stále jednou z nejnavštěvovanějších kategorií na Moliera2.cz. Naše zákaznice se zamilovaly do značkových šatů Self-portrait, Love Shack Fancy a For Love & Lemons za jejich nesporné kouzlo a kvalitní materiály. V této sezóně vládnou šaty s nafouklými rukávy ve střihu babydoll, tedy rozšířené šaty s vrstevními volány. Najdete je mimo jiné v nabídce Self-portrait (např. šaty v barvě módní fuchsie) a For Love & Lemons (nabídkou značky jsou poloprůhledné šaty babydoll s květinovým vzorem).


Self-portrait, For Love & Lemons


Dalším trendem, který zůstane s námi déle jsou vzdušné bílé šaty ve stylu boho. Bílé šaty nejčastěji vyrobené z drahého hedvábí nebo prodyšného lnu vládnou v přímořských letoviscích a na ulicích hlavního města. Bílé šaty v boho stylu má ve své nabídce značka Self Portrait. Totéž platí pro květinové šaty, které se vracejí jako bumerang už několik sezón. Milujeme květinové šaty pro jejich romantickou povahu - správně stylizované vytvářejí dívčí a idylický styl. Rozhodně se musíte seznámit s nabídkou značky For Love & Lemons. Jak květinové, tak bílé šaty lze kombinovat s každým druhem obuvi: pro každodenní nošení s módními sandály na podpatku a pohodlnými sneakersami, pro večerní oslavy s klasickými vysokými podpatky, zatímco na party v přírodě se semišovými kovbojskými botami.


Self-portrait, For Love & Lemons



Letní výprodej Moliera2.cz - Boty 

 

Během letního výprodeje stojí za to věnovat pozornost botám. Značkové boty z vysoce kvalitní přírodní kůže mohou dosáhnout závratných cen, zvláště pokud jsou zdobeny ušlechtilými detaily, například krystaly Swarovski. Připravili jsme pro Vás dokonalou nabídku jak na léto, tak na podzim - jedná se o nevycházející z módy kovbojské boty, pohodlné vícebarevné sandály na platformě a hit sezóny - kožené nazouváky na podpatku. 

 

Kovbojské boty dokonalé se hodí jak pro letní akce pod širým nebem, tak pro nadcházející podzimní dny. V kombinaci s roztrhanými džínovými kraťasy, bílou košili s volánky a kloboukem vytvoří módní boho look, který ohromil všechny Vaše přátele! Na začátku podzimu stačí dát na nohy punčocháče a obléknout lehký trenčkot. V našem internetovém obchodě Moliera2.cz najdete široký výběr kovbojských bot ve výprodeji: jak klasické kožené, tak i semišové modely od Isabel Marant a kotníkové boty pokryté krystaly Swarovski od Marco De Vincenzo.


Marco de Vincenzo, Isabel Marant


Nesporným hitem letošního léta jsou sandály a nazouváky na podpatku. Připomínající sladké bonbóny barevné žabky na platformě volíme nejčastěji v klasické béžové, hnědé, romantické růžové nebo jemné modré barvě v módním odstínu fuchsie. Velmi trendy jsou také klasické sandály na nízkém sloupku, které vypadají jako z 80. lét. Takovou obuv najdete v nabídce značky Wandler a Gianvito Rossi. V této sezoně jsou také hitem nazouváky „flip flop heels", tedy kožené nebo gumové žabky umístěné na tenkém podpatku. Trochu kontroverzní trend - a často nošeny s ponožkami – oblíbily si jej trendsetterki a stylisté největších módních časopisů. Najdete je mimo jiné v nabídce Gianvito Rossi.


Wandler, Gianvito Rossi


Letní výprodej Moliera2.cz - Plavky 

 

V této sezóně vládnou jednodílné plavky. které najdete mimo jiné v nabídce značek Camilla, Marysia Swim a La Reveche. Jednodílné plavky, které jsou dnes na trhu k dispozici se vyznačují nebanálními střihy, krásnými barvami, výraznými vzory a efektními detaily. Mezi milovnice jednodílných plavek patří supermodelky Hailey Bieber a Bella Hadid, které je nosí denně spolu s krátkými džínovými kraťasy, kalhotami joggers a bílou oversizovou košili.

 

Pokud jste zastánkyně klasických bikin, doporučujeme Vám vícebarevné plavky od Anjuna, které dokonale zdůrazní všechny Vaše přednosti.


Camilla, Anjuna


Letní výprodej Moliera2.cz - Halenky na ramínkách

 

Jedním z největších trendů této sezóny jsou halenky prádlového stylu na ramínkách, které nosily mimo jiné hrdinky již kultovního filmu „Clueless” nebo televizního seriálu "Beverly Hills 90210". Takové tenké topy, samozřejmě, pokud byly šity z kvalitních materiálů (jako je certifikovaná bavlna, len a hedvábí), budou jistě Vám sloužit po delší dobu - jsou dokonalým základem mnoha různých outfitů, perfektně ladí se zvonovými sukněmi a klasickými džínami. Klasické halenky na ramínkách v barvách fialové a oranžové má ve své nabídce Isabel Marant.


Isabel Marant


Letní výprodej Moliera2.cz - Džíny a kuloty

 

Každá z nás má v šatníku více než jeden pár - samozřejmě mluvíme o kalhotách, které se již staly součástí našeho každodenního šatníku. V této sezóně džíny nosíme ve stylu vintage inspirované 80. a 90. lety Stále módní je střih mom fit a džíny s volným střihem.  Věnujeme pozornost také ekologii, vybíráme džínové kalhoty vyrobené z recyklované bavlny, lyocellu a dokonce i s příměsí materiálu vyrobeného ze zpracovaných plastových lahví! Podívejte se na nabídku značky Oneteaspoon - kultovní, přiléhavý model Freebirds II vyrobený z recyklované organické bavlny. Stojí za to mít tyto kalhoty ve svém šatníku!

 

V letě také vládnou vzdušné culotte (kuloty) tedy látkové kalhoty se zvonovými nohavicemi, nejlépe v bílé barvě. Kombinujte je s bílým sakem nebo krajkovou halenkou pro vytvoření módního vzhledu. Výše uvedené kontroverzní žabky na podpatku budou pro tuto sadu perfektní.


Oneteaspoon, Polo Ralph Lauren



Letní výprodej Moliera2.cz - Kabelky 
 
Prostě zbožňujeme doplňování každého našeho outfitu o kabelku. Letos v létě vládnou kabelky vyrobené z přírodních materiálů, mimo jiné z rafie. Nejde jen o letní koše a kbelíky, ale dokonce o slaměné psaníčka které nabízí značka Cult Gaia. Stejně módní jsou kabelky listonošky, s podlouhlým tvarem a krátkým popruhem, která nosíme téměř pod podpaží. Klasické modely kabelek typu listonoška najdete v nabídce značky Wandler.


Wandler, Cult Gaia


Cítíte se lépe připravená na výprodejové šílenství? Nezapomeňte si v našem internetovém obchodě Moliera2.cz prohlédnout stránku vyhrazenou pro výprodej - čekají na vás zajímavé slevy, a to až -50% na letní kolekci! Neotálejte - bestsellery se prodávají bleskurychle! Přeji příjemné nakupování :)
 

doporučené příspěvky