Vyhledávání
Hledání Ukryj wyszukiwarkę
Přehled módních kabelek na podzim
Kabelka Snapshot Small Marc Jacobs

Existuje dokonalá kabelka? Zřejmě nelze najít takovou, která by vyhovovala každému. Přestože z módního hlediska známe několik kultovních modelů (a ty jsou objektem touhy mnoha žen; tu pravou kabelku musíte sladit se svým životním stylem. Tuto sezónu jsou v módě zejména kabelky velikosti mini či dokonce mikrokabelky. To však neznamená, že se vám budou hodit. Platí to zejména v případě, kdy jste zvyklá v kabelce nosit i několik věcí navíc. Pokud z kabelky neustále něco vytahujete a neustále něco hledáte, je lepší vybrat si funkční „inteligentní“ s několika přihrádkami a kapsami – díky tomu lze všechny nezbytné věci snadno třídit a udržet v nich pořádek.

 

V tomto článku vám představíme přehled těch nejmódnějších kabelek na podzim 2019. Podívejte se, jaké kousky nosily modelky na přehlídkových molech těch nejlepších návrhářů a poté je na ulice přenesly influencerky z instagramu.


Vzorované a barevné kabelky


Na podzim nás za okny vítá spíše sychravé počasí, přesto bychom se neměly vzdát jen tak bez boje! Na podzim a v zimě působí české ulice smutným dojmem – jsou plné šedých a černých kabátů, čepic a šálů. Náš lék na podzimní melancholii? Pestré a barevné doplňky!


Tuto sezónu kralují kabelky poseté barevnými vzory. Stále je módní i zvířecí vzor: kabelky zdobené leopardími a gepardími skvrnami, nebo například ty s imitací kraví kůže; s potiskem kůže krajty nebo krokodýla, a to všechno v duhových odstínech. Trendy jsou také neonové barvy, tuto sezónu návrháři však upřednostňují výrazný odstín fuchsie.


modelka kabelka Marc Jacobsmodelka kabelka marc jacobs

Kabelky Marc Jacobs Snapshot



Barevné a výrazné kabelky upřednostňuje i americký návrhář Marc Jacobs (KLIKNĚTE ZDE >>). Jeho kultovní kabelky Snapshot se stále častěji objevují i na ulicích v Česku. Při pohledu na ně se vám vybaví barevné bonbóny Skittles, kabelky přes rameno jsou dostupné v různých barevných kombinacích. Nosíme je na širokém barevném popruhu. Návrhář nedávno nabídnul nový model Softshot, který je vyrobený z měkké kůže, Influencerky ho nosily během jeho přehlídky v New Yorku.


influencerky kabelky marc jacobs softshotmodelka kabelka marc jacobs softshot

Kabelky Marc Jacobs Softshot


Kabelky kolem pasu

Hit loňské sezóny: kabelky kolem pasu, známé jako ledvinky, jsou i nadále velice in. Ledvinku si s sebou bereme nejen na jízdu na kole či běhání, ale především jako doplněk každodenních outfitů: dokonce i do práce!!


Influencerky si zamilovaly kabelky kolem pasu s rafinovanou texturou či barvou. Můžete si vybrat mezi sportovními modely, které jsou vyrobené z nylonu a elegantními koženými ledvinkami, které jsou prošívané, nebo je zdobí imitace krokodýlí kůže. Milujeme kabelky ve výrazných barvách žluté, růžové nebo modré. Můžete je nosit kolem pasu, přes rameno nebo netypicky – na rameni. Širokou nabídku kabelek kolem pasu najdete na Moliera2.cz (KLIKNĚTE ZDE >>).


kabelka kolem pasu kenzokabelka kolem pasu tory burch

Kabelka kolem pasu Kenzo, Tory Burch


Kabelky se šperkovou aplikací


Letošní podzim nosíme večerní kabelky a psaníčka nejen na speciální příležitosti, ale také na každý den. Takové kabelky jsou přímo umělecká díla: jsou malé a vždy po ruce, zdobené třpytivými kamínky Swarowski, drahými vícebarevnými kameny nebo ozdobnými zirkony. Jsou vyrobené s obrovskou dávkou vkusu a díky nápadité aplikaci se vzorem ztělesňují zajímavý a tajemný příběh.


Díky působivým kabelkám se šperkovými aplikacemi i ta nejjednodušší stylizace v podobě bílého trička, obyčejných džínů a bot na podpatku nabere eleganci a vysokou úroveň. Tyto kabelky jsou dostupné v podobě psaníček nebo módních kufříků. Kabelky se šperkovou aplikací značek jako Alexander McQueen, Kenzo, Cult Gaia i Rene Caovilla najdete v nabídce našeho internetového obchodu (KLIKNĚTE ZDE >>).


Kabelka psaníčko Alexander McQueen kabelka bílá psaníčko cult gaia

Alexander McQueen, Cult Gaia


Ženy se prý dělí na ty, které mají spoustu kabelek nebo na ty, které mají spoustu bot. Proč nemít obě možnosti? Pro nákup působivých dámských kabelek zveme vás na Moliera2.cz!