Vyhledávání
Hledání Ukryj wyszukiwarkę
6 výhod přihlášení k odběru newsletteru
La Mania

Moliera2.cz je jedinečné místo v internetovém módním prostoru. Díky nám jste objevili a zamilovali se do potrhaných džínů Oneteaspoon, nebanálních čepic se štítkem Ruslan Baginskiy a barevných jako bonbony kabelek The Marc Jacobs. Nechceme Vám pouze představovat světové designéry, ale také s Vámi o tomto tématu neustále diskutovat a sdílet naši vášeň a lásku k módě! 

 

Chceme s Vámi komunikovat mnoha způsoby - proto aktivně provádíme naše sociální média a zajišťujeme, aby zasílané námi newslettery byly plné inspirativního obsahu. Nemusíte se bát - my Vám poskytneme pouze to, co Vás zvláště zajímá! 

 

Víte, jaké výhody můžete získat přihlášením k odběru našeho newsletteru?

 

1.    Atraktivní slevový kód při přihlášení k odběru newsletteru. Již při registraci získáte -10% na novou kolekci.

2.    Speciální propagační akce pro přihlášené k newsletteru. Nejedná se jen o víkendové propagační akce a slevy pro aktivní uživatele, ale o mnohem víc!

3.    Informace o nových značkách. Newsletter je zdrojem informaci o všech nejnovějších značkách a designérech, kteří se objevují v našem internetovém obchodě!

4.    Oznámení o novinkách. Netrpělivě čekáte na novou kolekci Alexander McQueen nebo byste chtěli vědět, kdy se na našem webu objeví sezónní výprodej? Odpovědí na tyto potřeby jsou oznámení o novinkách!

5.    Zmínky o nejnovějších trendech. Chceme se s Vámi podělit o naše znalosti o trendech a inspirovat Vás. Pravě proto připravujeme tematické newslettery. Poslední o ekologických produktech Vás velmi potěšil!

6.    Informace o blogových příspěvcích. Chcete vědět, co je v módě nového? Pravidelně navštěvujte náš blog - je to opravdové kompendium znalostí, které by měl mít po ruce každý fashionista!


Alexander McQueen sneakersThe Marc Jacobs Snapshot Small M0012007 164

Alexander McQueen, The Marc Jacobs


Máme pro vás ještě jeden skvělý nástroj, který Vám pomůže při nakupování! Jedná se o wishlist - možnost sestavit všechny své vysněné produkty na jednom místě! Sháníte sneakers Alexander McQueen nebo tričko Kenzo s tygrem? Teď můžete sdílet svůj wishlist nejbližší osobě na Facebooku, e-mailem nebo SMS zprávou! Výběr vánočních dárků přinese ještě více zábavy!


Semišové kotníkové boty Isabel Marant BO0194-00M014S 01BKBurgundská kabelka Kira Chevron Small Tory Burch 64963 609

Isabel Marant, Tory Burch


Věříme, že používání našich webových stránek bude nyní ještě příjemnější! Užijte si nakupování!

doporučené příspěvky