Vyhledávání
Hledání Ukryj wyszukiwarkę
S čím kombinovat tepláky pro každodenní nošení?
Reklamní kampaň La Mania

Lidé zabývající se předpovídáním trendů již před několika měsíci předpovídali, že kvůli home office se nebudeme chtít vrátit do formálních outfitů. Tak se stalo v mnoha společnostech - přiléhavé pouzdrové sukně a elegantní košile se už nenosí - přenesli jsme si domácí oblečení do ulic a v našich outfitech nejdůležitější je pohodlí. Stejně tak nás pobyt doma uvědomil, kolik dobrého pro pleť může udělat několik týdnů bez make-upu - letos se zaměřujeme na přirozenost. 
 
Milujete nosit tepláky, ale stále nevíte, jak je nosit, aby ztratily svůj sportovní charakter? V tomto článku se dozvíte, s čím nosit tepláky - navrhujeme, co se nosí nahoře a jaké boty a doplňky se budou hodit, bez ohledu na to, zda si zvolíte šedé kalhoty nebo ty ve výraznější barvě. Podívejte se na nabídku dámských tepláků, kterou najdete v našem internetovém obchodě a vyberte si něco pro sebe! Naše volba? Stylové a pohodlné tepláky polské značky La Mania (PODÍVEJTE SE >>), které naše zákaznice milují! V sortimentu značky najdete klasické šedé a černé teplákové soupravy, občas zdobené módním lampasem s logem La Mania.


Damska różowa bluza z kapturem Apure La Mania APURE FUCHSIADamskie żółte spodnie dresowe Kadi La Mania KADI LIME

Reklamní kampaň La Mania


Kampania promocyjna La ManiaKampania promocyjna La Mania

Reklamní kampaň La Mania


S čím kombinovat tepláky - vrch 
 

Chcete-li nosit tepláky do kanceláře nebo na víkendové nákupy, musíte se především zbavit jejich sportovního výrazu. Pokud chcete nosit tepláky elegantně, nekombinujte je s mikinou! Klasické šedé nebo černé teplákové kalhoty kombinujte s oversizovou košili nebo halenkou ve stylu boho. S teplákovými kalhotami dokonalé budou ladit ležérní barevné košile Polo Ralph Lauren (PODÍVEJTE SE >>). Rovné teplákové kalhoty můžete také nosit s jednoduchým bílým tričkem nebo krátkým topem (PODÍVEJTE SE >>). Abyste nevypadala jako během ranního běhu, sadu doplňte oversizovým sakem - v univerzální černé barvě nebo jako influencerky s barevnými saky v odstínech fuchsie, levandule nebo máty.


Dziewczyna różowe spodnie dresoweDziewczyna szare spodnie dresowe

S čím kombinovat tepláky - Pinterest


S čím kombinovat tepláky - boty
 

První věc, která přijde na mysl, pokud jde o boty k teplákovým kalhotám je především sportovní obuv - sneakersy a tenisky. Pokud však chcete teplákovou soupravu nosit elegantněji, místo sportovní obuvi noste vysoké podpatky a kotníkové boty na podpatku. K elegantnímu outfitu s bílou košili se nejlépe budou hodit nadčasové černé podpatky, např. tyhle Gianvito Rossi nebo Aquazzura. S každodenním outfitem s tričkem a sakem budou dokonalé ladit botky, např. bestsellerové modely Crisi od Isabel Marant (PODÍVEJTE SE >>). Tato sada bude skvěle vypadat také se sneakersami - jak s charakteristickými sportovními běžeckými botami na vysoké podrážce, tak s módními jednoduchými bílými sneakersami, např. s nadčasovými sneakersami Alexander McQueen (PODÍVEJTE SE >>).


Dziewczyna spodnie dresowe sneakersy Alexander McQueenDziewczyna spodnie dresowe stylizacja

S čím kombinovat tepláky - Pinterest


S čím kombinovat tepláky - kabelky
 

V této sezóně je mnoho mimořádných modelů kabelek, do kterých jsme se zamilovali na první pohled! Všechny modely kabelek, které Vám nabízíme, dokonale doplní sady s teplákovými kalhotami a zmírní jejich sportovní charakter.  Vsaďte na stylovou kabelku baguette, nošenou na krátké rukojeti na rameni (jako čerstvá bageta, kterou nosí opravdové Pařížanky pod paží). Tyto modely v klasické béžové a hnědé barvě najdete v nabídce značky Wandler (PODÍVEJTE SE >>). Stejně módní jsou kožené kabelky kufříky, které propaguje Staud. Pro jemné outfity s bílou horní části a šedou spodní vyberte klasickou kabelku v hnědém, černém a béžovém odstínu. Na druhou stranu, pro odvážnější a barevnější outfity, např. pro ty s pastelovým sakem nebo neonovou spodní části, vsaďte na kabelku s módními zvířecími potisky nebo kabelku v pastelových barvách - tímto způsobem vytvoříte mimořádný bonbonový total-look.


Dziewczyna spodnie dresowe marynarkaDziewczyna spodnie dresowe stylizacja

S čím kombinovat tepláky - Pinterest


S čím kombinovat tepláky - doplňky
 

Posledním důležitým prvkem outfitu s teplákovými kalhotami jsou správně vybrané doplňky, které jej doplní a vytvoří souvislý celek. Skvělé se zde budou hodit šperky, např. oversizové visící náušnice ve stylu vintage nebo sada dlouhých přívěsků na pozadí bílého trička. Celek doplní módní pokrývka hlavy, např.  čepice se štítkem značky Ruslan Baginskiy zbožňovaná inluencerkami.


Doufáme, že jsme Vám ukázali, že tepláky můžete nosit nejen doma! Zajímavé teplákové kalhoty jsou krokem k pohodlnému a módnímu outfitu, do kterého se zamilujete na první pohled. Nezapomeňte se podívat na sortiment tepláků (a nejen tepláků!) La Mania, který najdete v našem obchodě Moliera2.cz. Doporučujeme Vám hrát si s módou a vytvářet nové, netradiční kombinace!

doporučené příspěvky