Vyhledávání
Hledání Ukryj wyszukiwarkę
Finální výprodej Moliera 2 - co stojí za to si koupit?
Isabel Marant

Začátkem srpna začal velký finální výprodej na Moliera 2. Je to jedinečná příležitost pořídit si nadčasové oblečení, obuv a doplňky známých značek za velmi příznivé ceny, s velkou slevou až -70%!  Právě teď podívejte se na naši kartu výprodej a podívejte se, co jsme pro vás připravili.
 
Hledáte inspiraci? Podívejte se na náš krátký průvodce - co koupit ve finální výprodeji Moliera 2. Jedná se o nadčasové a přitom módní produkty světových značek: Polo Ralph Lauren, Tod's, Kenzo, Isabel Marant a Nanushka. Rozhodně se seznamte s našimi návrhy!


Finální výprodej Moliera 2 - Polo Ralph Lauren
 

V našem výprodeji stojí za to také věnovat pozornost klasickým návrhům oblíbené mezi Američany značky Polo Ralph Lauren. Charakteristické polokošile, košile a svetry s koněm získal status kultovních a jsou ztělesněním volného amerického životního stylu. Kolekce jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, zejména odolné bavlny a vzdušného lnu. Oblečení Polo Ralph Lauren je prostě nadčasové! 
 
Ve výprodeji Moliera 2 najdete klasické dámské košile s logem značky (jezdcem polo), které krásně zdůrazní přednosti Vaší postavy - štíhlý pas a ženské křivky. Již několik sezón jsou velmi módní výrazné barvy - vyberte si volnou košile Fit v zeleném nebo žlutém odstínu - určitě zdůrazní Vaši barevnou osobnost! Dokonalou volbou budou také dámské šaty, které se budou skvěle hodit nejen v létě. Vsaďte na maxi šaty Polo Ralph Lauren: s bílo-modrými pruhy nebo s jemným květinovým vzorem. Pro milovnice kratších střihu nabízíme pruhované mini šaty nebo bílé šaty s krajkou v boho stylu.
 


Czarna sukienka mini Balmain TF06089K063 0PA

Dámské košile Polo Ralph Lauren


Maxi šaty Polo Ralph Lauren


Finální výprodej Moliera 2 - Tod's
 

Italská značka Tod’s má po celém světě nesporná pověst, hlavně díky nadčasovému designu a použití ve výrobním procesu obuvi kůže nejvyšší kvality. Boty Tod's se proslavily svými charakteristickými gumovými vložkám na podrážce (Gommino), které zajišťují volný krok, tlumí nárazy a dodávají botám ušlechtilý vzhled. Krátce po založení značky, kultovní mokasíny Gommino začali obouvat všichni - obchodníci a turisté navštěvující evropské země, módní influenceří a zaměstnanci korporace.

Ve výprodeji Moliera 2 najdete široký výběr dámské obuvi Tod‘s. Mimo jiné elegantní loafers a mokasíny Gommino v minimalistických béžových odstínech nebo expresivní semišové mokasíny ve fialovém nebo červeném odstínu. 


Mokasíny Gommino Tod's


 

Mokasíny Gommino Tod's


Finální výprodej Moliera 2 - Kenzo
 

Další značkou, která stojí za pozornost ve finálním výprodeji Moliera 2, je slavná francouzská značka Kenzo. Kenzo se proslavilo svými avantgardními a barevnými projekty, do kterých se zamilovali módní influenceři z New Yorku a Tokia. Charakteristický tygr Kenzo se stal jakousi ikonou mladé generace, dravým a nekompromisním symbolem značky.
 
Ve výprodejovém sortimentu Kenzo
, věnujte pozornost lehkým bundám, které se budou dokonalé hodit pro podzimní večery nebo pro deštivé letní dny. V obchodě Moliera 2 najdete jak klasickou černou bundu větrovku, tak i džínová bunda v světle růžovém odstínu. Obě lze srolovat a snadno uložit do batohu.


Bunda Kenzo


 

Finální výprodej Moliera 2 - Isabel Marant
 

Ideální volbou pro moderní kovbojku budou návrhy pařížské it-girl: Isabel Marant. Všechny kolekce návrhářky jsou udržovány v ležérním a nonšalantním boho stylu – je to především množstvím krajky, volánků a třásní. Ve výprodeji Moliera 2 si můžete koupit módní, dívčí šaty s květinami ve volném střihu nebo krátký bílý overal v boho stylu. Stylizace doplňte vždy módními kovbojskými botami: vyrobenými z hnědého semiše nebo bílé s barevnými aztéckými vzory.


Šaty Isabel Marant


Boty Isabel Marant


Finální výprodej Moliera 2 - Nanushka
 

Na konec něco pro ty, kteří se snaží žít více ekologicky - ve výprodeji Moliera 2 najdete také kolekce maďarské značky Nanushka. Nanushka byla vytvořena designérkou Sandrou Sandor v souladu se zásadami udržitelnosti a zodpovědného přístupu k módě. Oděvy jsou vyrobeny z ekologických materiálů, např. veganské kůže nebo organické bavlny. Věnujte pozornost volným a pohodlným bavlněným midi šatům, nebo odvážnějším krátkým sukním z veganské kůže.


Saty Nanushka


Sukně Nanushka


Doufáme, že jsme Vás povzbudili, abyste se podívali na karty výprodej na Moliera2.cz - a zaručujeme, že nebudete toho litovat! Úspěšné nakupování!

doporučené příspěvky