Vyhledávání
Hledání Ukryj wyszukiwarkę
Jak si vybrat vysněné džíny a kraťasy Oneteaspoon?
kraťasy Oneteaspoon

Oneteaspoon je jednou z nejoblíbenějších značek v našem internetovém obchodě, ale výběr vhodných džínů a kalhot je často nemalou výzvou:). Před čtyřmi lety jsme přidali do nabídky silně roztrhané džíny, krátké kraťasy a asymetrické sukně přímo ze slunné Austrálie. Od této chvíle každá nová kolekce Oneteaspoon dobývá srdce našich zákaznic - dokonce se stávalo, že kraťasy a džíny byly okamžitě vyprodány poté co se ukázaly v naší nabídce! Na našich stránkách Moliera2.cz Vám nabízíme největší výběr ikonických produktů Oneteaspoon.

 

Našli jste už Váš vysněný model v našem internetovém obchodě, ale bojíte se, že Vám nebude sedět velikost? V tomto článku chceme Vám vyjít vstříc a ukázat Vám, jak se dívat na tabulku velikosti značky Oneteaspoon. Jaký zvolit střih a délku pro danou postavu a pár užitečných triků, díky kterým budete vždy vypadat ohromující ve svých oblíbených džínách a šortkách Oneteaspoon!


 

Jak si vybrat vysněné džíny a kraťasy Oneteaspoon? - Nezáleží na velikosti!

rozmiarówka oneteaspoon

Velikosti ONETEASPOON ve srovnání s univerzálními, španělskými a francouzskými velikostmi


Pravděpodobně prvním, co jste udělala po načtení stránky s vybraným modelem kraťasů nebo džínů Oneteaspoon, bylo ověření dostupných velikosti.  Máte v hlavě zmatek? Není se čemu divit, vždyť tabulka velikosti značky je velmi neobvyklá! Vaše velikost kalhot v nejoblíbenější španělské velikostní tabulce je 27? Pokud jde o Oneteaspoon, zvolte na 24 nebo 25 - samozřejmě, pokud chcete, aby model byl dobře přilnavý! Pokud dáváte přednost volnějším, vsaďte na 26. Všimli jste si, že stále uvádíme velikostní rozmezí? Vše záleží na tvaru Vaší postavy a velikostech, a proto to první co musíte udělat je si vzít měřítko a důkladně změřit své velikosti! V následujících infografikách najdete nápovědu, jak to udělat.


Tipy, jak se změřit, aby Vám džíny Oneteaspoon ideálně seděly


Postavte se před zrcadlem bez oblečení a narovnejte se. Vezměte si měřítko do ruky a změřte obvod pasu a obvod boků. Tyto informace budete potřebovat k výběru velikosti a výšky šortek. Obvod pasu se měří v nejužším bodě - bude to velikost vašich šortek High Waist (vysoký pas), zatímco Mid Waist (střední pas) bude mírně pod pasem.

 

Obvod boků (na infografice Low Waist) je místo, kam sahají Vaše džíny a šortky s nízkým pasem Oneteaspoon. Máme pro Vás první tip: pokud máte raději když kultovní kraťasy Bandits jsou volnější, vyberte si větší velikost a noste kráťasy níže na bocích. Tímto způsobem nebudou ani tak moc krátké - je to ideální způsob nošení zejména pro ty z Vás, které se necítí moc dobře ve velmi krátkých šortkách (pravě takové jsou přiléhavé kraťasy Bandits!). Máte raději přiléhavé, krátké šortky? Skvělé - takhle prodloužíte nohy a zvýrazníte boky! Jak jsme již zmínili, nejdůležitější je definovat Vaše očekávání, životní styl a objektivně se podívat na svou postavu.

 

Měřicí obvod pasu je nezbytné, pokud berete v úvahu modely slim fit. Postavte se uvolněně s nohama k sobě a změřte svůj nejširší obvod - držte měřítko pevně a rovnoběžné s podlahou. Pokud už znáte své rozměry, stojí za to také změřit délku nohavici a porovnat ji s délkou nohou. Změřte délku nohavici z vnitřní strany stehna, zkontrolujte přední a zadní část šortek - zda pro Vás nebudou příliš krátké / příliš dlouhé. Podrobné informace o každém modelu naleznete na kartě produktu: v tabulce velikostí, v rozměrech a ve formě infografiky ve fotogalerii produktu.

 

Doufáme, že Vám tyto tipy ukázaly, že opravdu na velikosti nezáleží! Když si vyberete vysněné džíny nebo kraťasy, Oneteaspoon nedržte se své „standardní“ velikosti, ale spíše rozměrů (Vašich a produktu) a zamýšleného efektu. Toto je rada přímo od specialistů značky Oneteaspoon: pokud chcete přiléhavý model, vyberte z tabulky velikost, která nejlépe vyhovuje vašim rozměrům, přesně změřeným. Pokud dáváte přednost volnému střihu vyberte trochu větší velikost než ta změřená.


Jak si vybrat vysněné džíny a kraťasy Oneteaspoon? - Vzpurná nebo trochu divoká?

 

Džíny a kraťasy Oneteaspoon jsou specifickými produkty. Ručně otřené, potrhané a barvené - to vše přispívá k jedinečnosti každého jednotlivého modelu. Proto tyto výrobky během každodenního používání trochu mění svůj tvar - velké potrhané kalhoty se ještě více roztrhají, to je vlastnost tohoto materiálu - a není v tom nic zlého, je to jen výhoda! Návrhářka Oneteaspoon Jamie Blakey popisuje své produkty jako avantgarda na hranici užitečnosti - exkluzivní džíny, které by chtěla nosit. Při nošení kalhot Oneteaspoon ty získají individuální charakter, a ještě lépe se přizpůsobí Vaší postavě, životnímu stylu a očekáváním.

 

Při výběru svých vysněných kalhot Oneteaspoon zvažte, jaký má být jejich účel a jaká je váš osobní hranice pohodlí a jak to souvisí s Vaším individuálním stylem. Jsi odvážná a extrovertní a v módě hledáte především experimenty a zábavu? Vsaďte na odvážnější modely, např. krátké šortky s roztřepenými nohavicemi v stylu tie-dye, krátké, barevné šortky Bandits ve žlutéduhové nebo se zvířecími vzory nebo černá velmi krátké šortky Bandits s výšivkou Molilera 2. Shaníte džíny? Skvělou volbou pro Vás budou silně potrhané na stehnech kalhoty typu boyfriend, model Saints.


Kraťasy Oneteaspoon


Oneteaspoon - kraťasy Bandits a džíny Saints


Hledáte modely Oneteaspoon, které však nebudou až takhle odvážné jako výše uvedené, a zároveň ukážou Váš divoký charakter? Určitě to budou džíny a kraťasy Streetwalkers, kterých střih je inspirovaný vintage stylem 80. let. Záhyby na přední straně skrývají nedokonalosti postavy zatímco vysoký pas zeštíhluje postavu. Skvělou volbou budou také šortky Truckers ve střihu relaxed fit. Kraťasy jsou volné na bocích a jejich nohavice sahají téměř ke kolenům - najdete je v tmavší verzi (zvýrazněno výše) a světlejší. Milovnicím dokonalé padnoucích, elastických džínů doporučujeme model Freebirds II - jedná se o přiléhavé trubky se středním pásem, které díky příměsi elastanu dokonale se přizpůsobují postavě a zdůrazňují všechny její výhody.


Oneteaspoon Streetwalkers


Oneteaspoon - kraťasy Streetwalkers a džíny Freebirds II


Níže uvádíme krátký průvodce po jednotlivých modelech Oneteaspoon:

 

Šortky 
 

Bandits: klasické šortky Bandits mají nízký pas nicméně později Oneteaspoon také zavedli šortky Bandits se středním pasem (Mid Waist) a vysokým pasem (High Waist). Tyto informace najdete jak v názvu, tak na kartě produktu. Bandits jsou pravděpodobně nejkultovnějšími kraťasy Oneteaspoon a jedním z nejprodávanějších modelů na Moliera 2. Barevné modely (s levhartím vzorem, žluté, duhové, khaki, s výšivkami) jsou vyrobeny z tenké, prodyšné džínoviny. Nebarvené - vyrobený z tuhé a trvanlivé. Poznámka - šortky Bandits s nízkým pasem jsou velmi krátké, zejména vpředu. Mají asymetrické nohavice, kterých délka vpředu činí přibližně 20 cm a zadní délka 30 cm pro velikost 26. Takže pokud se necítíte pohodlně v příliš krátkých šortkách, můžete si vždy vybrat velikost, a dokonce i dvě velikosti větší a snížit je na bocích. Skvělým způsobem bude také uvolnit nohavice nebo vytáhnout kapsy vpředu. 


Šortky Bandits


Rollers: je modelem s kratší přední stranou a delší zadní než u Bandits a se silně roztřepenými nohavicemi. Pro velikost 26 délka vpředu je 19 cm a vzadu 38 cm. Tyto šortky představují ryzí asymetrie - jeden z charakteristických znaků značky Oneteaspoon. Silné výřezy zdůrazňují boky a prodlužují nohy. Kraťasy Rollers jsou vyrobeny z měkké džínoviny.
 

Další delší modely šortek s roztřepenými nohavicemi, které najdete v sortimentu Moliera2.cz, jsou mezi jiné: Le Wolves, Shabbies i Frankies.


Kraťasy Oneteaspoon


Streetwalkers: kraťasy s módní v této sezóně nohavicemi typu "balloon", s vysokým pasem, střih relaxed fit. Inspirováno šílenými 80. léty Záhyby ve výšce stehen od nich odvádějí pozornost, proto budou tyto šortky ideální pro ženy s plnějšími tvary. Jsou k dispozici také ve verzi kalhot - jedná se o bestsellerový model džínů typu mom fit Streetwalkers.
 

Truckers: nejdelší model dostupný v našem internetovém obchodě, pro velikost 25 je přední délka 54,5 cm a zadní délka 59 cm. Jemně roztřepené nohavice sahají těsně nad koleno. Kraťasy jsou vyrobeny z velmi odolné, tuhé vysoce kvalitní džínoviny.  


Kraťasy Streetwalkers, Truckers


Džíny
 
Freebirds II: Free as a bird - to je určitým způsobem doménou značky Oneteaspoon, která má ve svém logu kolibříka - ptáka spojeného především se svobodou. Klasické džíny trubky Freebirds II od Oneteaspoon se vyznačují elastickou, měkkou džínovinou, který se perfektně přizpůsobuje postavě. Obvykle mají střední pas, i když jsou také k dispozici v našem obchodě modely s vysokým pasem. Mají rovné nohavice, mírně roztřepené na koncích a charakteristickou díru na koleni.

Džíny Freebirds II


Awesome Baggies: jsou klasické džíny typu boyfriend s nízkým pasem. V závislosti na modelu jsou zdobeny otvory a oděry různé velikostí. Vyrobené z pevné, tuhé džínoviny. Vypadají nejlépe snížené na bocích, se srolovanými nohavicemi.


Džíny Awesome Baggies


Saints: nejvolnější kalhoty v našem internetovém obchodě. Jedná se o klasické boyfriends se sníženým krokem ve střihu relaxed fit. V takových volných kalhotách také stojí za to srolovat nohavice a kombinovat je s lodičkami na jehlovém podpatku – zdůraznit tím lýtka a kotníky. Kalhoty vyrobené z záměrně postařené džínoviny. 


Džíny Saints


Našli jste své ideální kraťasy nebo džíny Oneteaspoon? Skvěle! Nyní se o ně postarejte - všechny modely perte ve studené vodě a nepoužívejte změkčovadla. Nezbytně podívejte se, jaké modely jsme pro vás připravili ve výprodeji Moliera2.cz! 

doporučené příspěvky